1. UTILIZAREA SITE-ULUI

 

    Accesarea, vizitarea site-ul www.ultimatestudio.ro  implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. Ultimate Studio isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale serviciilor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, Ultimate Studio isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.ultimatestudio.ro este proprietatea S.C. ACUSTO S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

 


    2. DESCRIERE

 

    Ultimate  Studio  este un proiect al S.C. ACUSTO S.R.L.  Toate drepturile de autor sunt rezervate beneficiarului legal.

 


    3. CONFIDENTIALITATE

 

    Ultimate Studio respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.ultimatestudio.ro si S.C. ACUSTO S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.ultimatestudio.ro si S.C. ACUSTO S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
    Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.ultimatestudio.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.ultimatestudio.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, sau e-mail.
    Ultimate Studio nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

 


    4. LEGI SI JURISDICTIE

 

Orice reclamatie, controversa, problema sau litigiu care rezulta sau are o legatura cu acest Acord vor fi solutionate conform legilor in vigoare.

 


    5. DREPTUL DE COPYRIGHT

 

    Continutul site-ului www.ultimatestudio.ro  este protejat de legile dreptului de autor, atat de legea romaneasca a drepturilor de autor pe care o puteti citi aici, de legea internationala a drepturilor de autor pe care o puteti citi aici. Toate drepturile asupra continutului paginilor sunt rezervate Ultimate Studio. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Ultimate Studio. Nu aveti voie sa modificati continutul paginilor site-ului www.ultimatestudio.ro. Daca doriti sa modificati,  sa copiati, sa distribuiti, sa transmiteti, sa publicati, sa reproduceti, sa creati ceva derivat din informatile sau serviciile obtinute de pe site-ul www.ultimatestudio.ro atunci va trebui accordul scris al firmei ACUSTO SRL.  Daca doriti sa folositi materiale de pe site, puteti sa ne contactati prin email la office@ultimatestudio.ro.
    Folosirea fara acordul scris al Ultimate Studio a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.