PERSONALE

PERSONALE

Acest tip de serviciu este adresat tuturor persoanelor dornice  sa-si realizeze un portofoliu personal. De la sesiuni foto simple, portret, hobby, moda,  pana la sesiuni foto complexe, glamour, boudoir, modele. In studio sau locatie, cu lumini controlate, aveti cele mai mari sanse sa aratati nu bine, cel mai bine!

CORPORATE

CORPORATE

Fotografiile coporate au ca scop prezentarea firmei tale asa cum este ea, personalul din conducere, angajatii firmei, sedii, depozite, hale de lucru, procesul de productie etc. Firmele care se respecta au nevoie de fotografii reusite pentru publicatii (ziare, reviste), diverse site-uri de business, campanii de promovare si reclama, evenimente organizate de firma. 

IMAGINE ARTISTI

IMAGINE ARTISTI

Fiecare artist are nevoie de o imagine reprezentativa pentru promovarea personala. Noi venim in sprijinul vostru cu servicii complete de imagine avand la baza un concept si un storyboard.

COMERCIALE (BEAUTY, FASHION, RECLAME, PRODUS)

COMERCIALE (BEAUTY, FASHION, RECLAME, PRODUS)

 

Fotografia comerciala este o carte de vizita in sine, o imagine a calitatii pe care o oferiti clientilor dumneavostra. De la sedinta foto pana la aparitia intr-o campanie publicitare fotografia   comerciala este cea mai post procesata.
 
CUPLURI, FAMILIE, COPII, GRAVIDE

CUPLURI, FAMILIE, COPII, GRAVIDE

Fotografiile de familie, cupluri sunt din ce in ce mai populare si apreciate. Prin realizarea unei sedinte foto pastrati momentele importante alaturi de cei dragi.

ABSOLVENTI, BANCHET, BAL, FESTIVITATE

ABSOLVENTI, BANCHET, BAL, FESTIVITATE

Sedinte foto pentru absolventi, in vederea realizarii unui photo book, dar si fotografierea momentelor importante precum festivitati scolare, baluri, banchete, serbari.

EVENIMENTE

EVENIMENTE

La cererea dumneavoastra putem sa asiguram suportul fotografic pentru evenimente precum lansari de produse, expozitii, evenimente companie, prezentari de moda, expozitii, conferinte de presa, lansari de produse, concerte, competitii, inaugurari, spectacole, etc.

REALIZARE PANORAME 360*

REALIZARE PANORAME 360*

Alcatuite din mai multe fotografii unite cu ajutorul unui soft special, fotografia panoramica este de multe ori solutia pentru a transmite atmosfera unei incaperi sau a unui peisaj.

ARHIVA FOTO (STOCK PHOTOGRAPHY)

ARHIVA FOTO (STOCK PHOTOGRAPHY)

Daca dorti o anumita fotografie cu grad mediu de dificultate ce nu necesita o intalnire sau deplasare la sediul dumneavoastra, va putem ajuta prezentandu-va sau cautand o fotografie deja existenta in baza noastra de fotografii.

INCHIRIERE STUDIO

INCHIRIERE STUDIO

 

UltimateStudio este disponibil inchirierii atat fotografilor incepatori cat si profesionisti.
Este dotat cu echipament fotografic modern, sisteme de lumini independente, soft-boxuri diferite marimi si toate accesoriile necesare pentru un shooting reusit. Atmosfera profesionala creaza un cadru deosebit pentru orice tip de sedinta foto.