CONSULTANTA WEB

CONSULTANTA WEB

      Va  ajutam sa  stabilim in  functie de nevoile  dumneavoastra  un proiect  web care odata  implementat va ajuta la  dezvoltarea  afacerii in segmentele tinta la care doriti sa ajungeti.   De  la   alegerea  domeniului  pana  la  organizarea  si  implementarea   site-ului consultanta web are un rol foarte important si pentru cei care sunt receptivi are si un rezultat pe masura.

INREGISTRARE DOMENII

  INREGISTRARE DOMENII

     Domeniul dumneavoastra este lucrul cel mai important in  promovarea site-ului, este  practic lucrul  cu care utilizatorii  interactioneaza  inainte de a intra pe site, un domeniu scurt si usor de retinut face diferenta dintre un numar mic sau mare de vizite. Cu  ajutorul resellerilor  va oferim si acest serviciu de a cumpara domeniul site-ului dumneavoastra direct prin noi economisind astfel timp si bani.

WEB DESIGN SITE-URI SI MAGAZINE ONLINE

WEB DESIGN SITE-URI   SI MAGAZINE ONLINE

     Web designul  este un coctail intre grafica si  programare, intre idei si implementarea   lor, dar  mai  ales  intre  detinatorul  site-ul  si  utilizator. Reusim  sa aducem toate aceste componente la un nivel inalt astfel incat tehnologia implementata sa aduca rezultatul asteptat, grafica folosita  sa surprinda atat utilizatorii cat  si beneficiarii, iar acestia sa fie multumiti de  experianta produsului creat de noi.

GAZDUIRE WEB

GAZDUIRE WEB

     Oferim  gazduire pe un  server propriu cu sistem de operare Linux CentOS 5.5, 64 biti, 2 Gb RAM,  procesor i7  cu suport  PHP 5,  MySQL, Acces cPanel, PHP  My Admin, Interfata  web pentru  mail,  FTP,  Uptime 99.99%.  Pachetele  noastre de gazduire pleaca de la 3 euro pe luna si se acomodeaza ca resurse in functie de nevoile dumneavoastra,  pentru nevoi  speciale ne puteti contacta la web@ultimatestudio.ro

MANTENANTA SITE

MANTENANTA SITE

     In  cazul site-urilor complexe cum ar  fi  magazinele online sau portalurile de informatii  mentenanta  este  un  lucru  indispensabil,  fie  ca  este nevoie de noi module  de  programare  sau  de  un nou  set de grafice va stam la dispozitie cu servicii de  mentenanta  pentru  proiectele care au nevoie de un plus de flexibilitate.

 

E-MAIL MARKETING

E-MAIL MARKETING

     Dupa  cum  ii  spune  si  numele este o forma de marketing care are la baza mailul ca  mijloc  de promovare  directa. Costurile  reduse  si  timpul  scurt  de trimitere a unui email au dus la o dezvoltare  rapida a acestei forme de marketing. Scopurile difera de la utilizator la utilizator, fie ca este vorba de consolidarea relatiei agent-client, vanzator-cumparator sau doar publicitate     directa,  market-ingul prin  email beneficiaza  de rezultate vizibile  in scurt timp inca de la implementare.

APLICATII WEB

APLICATII WEB

     Aplicatiile  web  sunt  aplicatii  ce  ruleaza  pe  un server web si sunt accesate printr-un browser de un numar nelimitat de utilizatori. Aplicatiile  web pot fi folosite cu usurinta si de catre persoane fara pregatire tehnica de specialitate  in domeniul tehnologiilor  web.  In functie de necesitati o mare parte a site-urilor web inglobeaza aplicatii web cum ar fi sistemele de publicare a stirilor,  sistemele  de newsletter, forumurile,  sistemele  de  management al continutului.

ANALIZA SI OPTIMIZARE SITE (SEO)

ANALIZA SI OPTIMIZARE  SITE (SEO)

     Motoarele de cautare sunt modul cel mai frecvent prin care utilizatorii ajung la informatia dorita.  Din pacate cei mai multi dintre ei se opresc la rezultatele oferite  de prima sau  primele pagini.  Optimizarea  site-ului duce la o crestere semnificativa  a traficului natural pe site-ul dumneavoastra  lucru care aduce un numar mai mare de potentiali  vizitatori si clienti.  Folosim cu succes tehnici de optimizare  specifice  fiecarui tip de  site,  consilierea este gratuita si solutiile de  optimizare dau rezultate in scurt timp de la implementare.